Skip to main content


Activiteiten agenda

Vuurwerkangst bij honden

Informatie-avond over vuurwerkangst bij honden

9 november 2023, van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: gratis

Dierenarts Evelien van der Waa organiseert een informatie-avond over vuurwerkangst bij honden. Er wordt aandacht besteed aan het herkennen van vuurwerkangst bij je hond en er worden tips gegeven wat je wel en niet moet doen bij bange honden. Hondeneigenaren zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer info.

About Cats & Dogs

Zaterdag 11 november en zondag 12 november about Cats & Dogs, evenement in de Jaarbeurs in Utrecht Ik geef daar twee lezingen over “ wat zegt het wassen van katten over de kat” en “ stress bij katten”

Meer informatie zie www.aboutcatsanddogs.nl

Unieke opleiding tot uitvaartverzorger voor dieren

Als uitvaartverzorger voor dieren werk je op verzoek van een eigenaar, dierenarts of uitvaartcentrum. Je verzorgt/begeleidt het hele traject vanaf het overlijden – of eerder bij gepland overlijden/euthanasie- tot aan het regelen van crematie, begrafenis, retour as, eventueel grafkist/mand regelen en aanschaf van een urn of gedenksteen. 
Gelijk na overlijden zorg je (indien nodig) voor koelelementen, check je of er een verzekering is en regel je vervoer waar nodig. Je hebt de kennis en vaardigheden om in samenspraak met de eigenaar en eventuele familie hun huisdier een waardig afscheid te geven.