Activiteiten agenda

Poetser of sloddervos: wat zegt het wasgedrag van jouw kat?

Vrijdag 5 en zaterdag 6 mei met haar lezing op Animal Event aanwezig in de Cat Experience in het Prins Kattencafé.

Heb jij je weleens afgevraagd waarom een kat zich (graag) wast? Homeopathisch dierenarts Evelien van der Waa laat in haar lezing op Animal Event zien op welke manieren een kat zich wast, wat dat zegt over je kat en waarom het als eigenaar interessant is om daarop te gaan letten.

Evelien is al 28 jaar dierenarts. Sinds het behalen van het diploma Homeopathie voor artsen en dierenartsen, richt ze zich volledig op homeopathische behandelingen als aanvulling op de reguliere diergeneeskunde. Ze werkt samen met collega-dierenartsen, fysiotherapeuten, chiropractors en acupuncturisten. Evelien: “Ik zie mezelf als tweede dierenarts. Afhankelijk van de reguliere diagnose bekijk ik samen met de eigenaar of we met een holistische benadering nóg meer voor het dier kunnen betekenen.”

Lees hier meer op de websitedrs. E.C. van der Waa,
Homeopathisch Dierenarts
p/a Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030 – 220 33 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenarts van der Waa is in principe iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak.

Mocht u toch het antwoordapparaat krijgen spreekt u dan vooral een boodschap in, dan wordt u meestal dezelfde dag nog terug gebeld.

Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen,deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.
Consulten vinden plaats in de praktijk van Dierenkliniek Wulven, Randhoeve 2 in Houten (klik voor Google Maps) of bij u thuis.

© 2023 Evelien van der Waa,