Kosten

  • De kosten voor een eerste homeopathisch consult bedragen 120 euro
  • De kosten voor een herhalingsconsult bedragen 60 euro
  • De kosten voor een telefonisch overleg  bedragen 16 euro. Dit geldt zowel voor follow-up gesprekken van dieren die al onder behandeling zijn, als voor het beantwoorden van vragen en/of geven van inhoudelijke adviezen aan nieuwe klanten.
  • Alleen in Houten zijn consulten aan huis mogelijk

Afspraken dienen uiterlijk 24 u van te voren te worden afgezegd, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Medicijnen

Homeopathische medicijnen zijn gelijk voor mens en dier. In principe zijn homeopathische geneesmiddelen verkrijgbaar bij een gewone (humane) apotheek of internetapotheek. In de meeste gevallen zal ik een aantal korrels van het homeopathisch middel naar u toesturen per post . Hiervoor wordt per korrel een bedrag gerekend + 2,50 euro order kosten per zending. In het geval van verzending van flesjes komt daar nog 6,95 euro pakket porto bij.

Dieren ziektekostenverzekering

Als uw dier verzekerd is tegen ziektekosten, dan worden de kosten voor een homeopathisch consult en de homeopathische medicijnen onder bepaalde voorwaarden vergoed. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van uw dieren ziektekostenverzekering.
Kosten homeopathisch consult

Boek katten en homeopathie

drs. E.C. van der Waa,
Homeopathisch Dierenarts
p/a Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030 – 220 33 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenarts van der Waa is in principe iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak.

Mocht u toch het antwoordapparaat krijgen spreekt u dan vooral een boodschap in, dan wordt u meestal dezelfde dag nog terug gebeld.

Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen,deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.
Consulten vinden plaats in de praktijk van Dierenkliniek Wulven, Randhoeve 2 in Houten (klik voor Google Maps) of bij u thuis.

© 2022 Evelien van der Waa,