Skip to main content


Tarieven

 • Een eerste homeopathisch consult kost 160 euro
  Dit omvat naast het consult van 60 minuten ook de uitwerking achteraf en het opstellen van een behandelplan

 • Een herhalingsconsult kost 80 euro
  Dit omvat naast het consult van 30 minuten ook de eventuele uitwerking achteraf en mogelijke aanpassing van de behandeling

 • Een follow up gesprek kost 20 euro
  Na het eerste homeopathisch consult is er met enige regelmaat telefonisch contact met u als eigenaar over het verloop van de behandeling van uw dier

 • Een kort telefonisch advies kost 25 euro
  Dit omvat het beantwoorden van een uitgebreide vraag en/of het geven van een homeopathisch advies aan nieuwe klanten

 • Een algemeen holistisch consult kost 40 euro
  Dit omvat een gesprek van 30 minuten waarin alle vragen rond het zo natuurlijk mogelijk gezond houden van uw (jonge) huisdier worden besproken. Achteraf ontvangt u een mail met de besproken informatie, genoemde producten en websites.

 • Een levenseinde consult kost 40 euro
  Dit omvat een gesprek van 30 minuten waarin alle vragen rond het naderende levenseinde van u dier besproken worden. Zonodig ontvangt u achteraf nog een email met informatie.

 • Korte vraag 0 euro
  Dit betreft het beantwoorden van hele korte, praktische vragen.

NB: In het geval uw financiële situatie daarom vraagt is het mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. Ik wil graag iedere diereigenaar de kans geven om gebruik te maken van de homeopathie als aanvullende geneeswijze voor zijn/haar huisdier.

Medicijnen

Homeopathische medicijnen zijn gelijk voor mens en dier. In principe zijn homeopathische geneesmiddelen verkrijgbaar bij een gewone (humane) apotheek of internetapotheek. In de meeste gevallen zal ik een aantal korrels van het homeopathisch middel naar u toesturen per post . Hiervoor wordt per korrel een bedrag gerekend + 2,50 euro order kosten per zending. In het geval van verzending van flesjes komt daar nog 6,95 euro pakket porto bij.

Dieren ziektekostenverzekering

Als uw dier verzekerd is tegen ziektekosten, dan worden de kosten voor een homeopathisch consult en de homeopathische medicijnen onder bepaalde voorwaarden vergoed. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van uw dieren ziektekostenverzekering.
Kosten homeopathisch consult