Homeopathisch werkend dierenarts

Homeopathisch werkend dierenarts evelien dan der waaMevr. Drs. E.C. van der Waa studeerde in 1995 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Daarna heeft zij de post-doctorale opleiding klassieke homeopathie, voor artsen en dierenartsen, van de Stichting Homeopathische Opleidingen gevolgd. 

Na een aantal jaar regulier als dierenarts gewerkt te hebben, legt zij zich sinds 1998 geheel toe op de homeopathische behandeling van gezelschapsdieren. Zij is lid van de Vereniging Complementair werkende Dierenartsen (VCWD) en de internationale organisatie van homeopathisch werkende dierenartsen, The International Association for Veterinairy Homeopathy (IAVH). Zij staat vermeld op de Lijst van te consulteren homeopathisch werkende dierenartsen (zie ook holistischedierenartsen.nl). Sinds 2015 is zij deelnemer aan het CKRD (= Centraal Kwaliteits Register voor Dierenartsen) (zie ook dierenarts.nl)
Sinds 2018 is zij ook deelnemer aan het CKCD (= Centraal Kwaliteitsregister Complementaire Diergeneeskunde)

international association for veterinary homeopathy logo

Publicaties

Dierenarts Van der Waa publiceert regelmatig artikelen over de homeopathische behandeling van gezelschapsdieren in verschillende bladen:

  • Het Tijdschrift voor Integrale Geneeskunde, TIG (http://www.tigweb.nl)
  • De bladen van verschillende honden en katten (ras)verenigingen
  • waaronder De Korte Golf, het verenigingsblad van de Nederlands RasKatten Vereniging (NRKV) www.nrkv.nl

Lezingen

Ook geeft zij regelmatig lezingen voor collega dierenartsen binnen de VCWD en voor diereigenaren binnen Dierenkliniek Wulven.drs. E.C. van der Waa,
Homeopathisch Dierenarts
p/a Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030 – 220 33 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenarts van der Waa is in principe iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak.

Mocht u toch het antwoordapparaat krijgen spreekt u dan vooral een boodschap in, dan wordt u meestal dezelfde dag nog terug gebeld.

Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen,deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.
Consulten vinden plaats in de praktijk van Dierenkliniek Wulven, Randhoeve 2 in Houten (klik voor Google Maps) of bij u thuis.

© 2023 Evelien van der Waa,