Alle rechten voorbehouden

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Daardoor mag niets vanaf deze website worden overgenomen, gebruikt of gereproduceerd, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van E.C. van der Waa Homeopathisch Dierenarts. Teksten en afbeeldingen op deze site blijven eigendom van E.C. van der Waa Homeopathisch Dierenarts.

Disclaimer

Hoewel E.C. van der Waa Homeopathisch Dierenarts aan de inhoud van de website de grootst mogelijke zorg heeft besteed, kunnen aan de hierin vermelde gegevens geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid voor fouten en/of schade als gevolge van het gebruik van deze gegevens is uitgesloten. De in de website vermelde gegevens betreffen theoretische waarden; zij geven geen toepassings-, verwerkings- of bewerkingsgarantie.drs. E.C. van der Waa,
Homeopathisch Dierenarts
p/a Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030 – 220 33 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenarts van der Waa is in principe maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak.

Mocht u toch het antwoordapparaat krijgen spreekt u dan vooral een boodschap in, dan wordt u meestal dezelfde dag nog terug gebeld.

Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen,deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.
Consulten vinden plaats in de praktijk van Dierenkliniek Wulven, Randhoeve 2 in Houten (klik voor Google Maps) of bij u thuis.

© 2023 Evelien van der Waa,