Dierenartsen:
Als u een dier naar mij doorverwijst ontvangt u daar, als u dat wilt, een verslag van. Hierin staan mijn bevindingen en het middel dat het dier gekregen heeft.

Ik doe alleen homeopathie en verwijs in alle andere gevallen van benodigde veterinaire zorg terug naar de eigen dierenarts.

Overleg of homeopathie geschikt zou zijn voor een bepaalde patient is altijd mogelijk.

Gedragstherapeuten:
Homeopathie kan heel goed gecombineerd worden met gedragstherapie. Door het juiste homeopathische middel te geven komt een dier meer in balans en is beter instaat om weer (nieuwe) dingen te leren.

Met name bij angsten, zoals bijvoorbeeld verlatingsangst, is de homeopathie heel goed bruikbaar als ondersteuning eventueel gecombineerd met reguliere medicatie.

Als u een dier naar mij doorverwijst krijgt u, als u dat wilt, een verslag met mijn bevindingen en het middel dat het dier gekregen heeft.drs. E.C. van der Waa,
Homeopathisch Dierenarts
p/a Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030 – 220 33 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenarts van der Waa is in principe maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak.

Mocht u toch het antwoordapparaat krijgen spreekt u dan vooral een boodschap in, dan wordt u meestal dezelfde dag nog terug gebeld.

Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen,deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.
Consulten vinden plaats in de praktijk van Dierenkliniek Wulven, Randhoeve 2 in Houten (klik voor Google Maps) of bij u thuis.

© 2023 Evelien van der Waa,