Mw. Drs. E.C. van der Waa
Homeopathisch werkend dierenarts te Houten
030 – 220 33 96, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens die ingaat per 25 mei 2018 ben ik als dierenarts verplicht om u als eigenaar te informeren over hoe ik met uw persoonsgegevens omga.

Uw persoonsgegevens zijn alleen voor mij als behandelaar en worden niet gedeeld met derden, tenzij u daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor geeft (bijvoorbeeld voor intercollegiaal overleg met een andere dierenarts). De grondslag waarop mijn registratie van uw gegevens is gebaseerd is: noodzakelijk om overeenkomst uit te voeren.

Ik registreer uw gegevens om contact met u te kunnen opnemen, om facturen voor dierziektekostenverzekeraars volgens specificatie te kunnen invullen en om medicijnen en post naar u te kunnen versturen.

Ik registreer uitsluitend de volgende persoonsgegevens van u als eigenaar en wettelijke vertegenwoordiger van uw huisdier:
Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer(s) en email adres.

Uw gegevens worden maximaal 5 jaar bewaard na het laatste contact over uw huisdier.
U heeft recht op het inzien, het wijzigen en laten verwijderen van uw persoonsgegevens.
U heeft ook ten alle tijde het recht om een eerder gegevens toestemming in te trekken.
Als u het niet eens bent met de wijze van registratie van uw persoonsgegevens, kunt u ook een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens.

Evelien van der Waa, Houten, 8 mei 2018


drs. E.C. van der Waa,
Homeopathisch Dierenarts
p/a Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030 – 220 33 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenarts van der Waa is in principe iedere werkdag telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak.

Mocht u toch het antwoordapparaat krijgen spreekt u dan vooral een boodschap in, dan wordt u meestal dezelfde dag nog terug gebeld.

Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen,deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.
Consulten vinden plaats in de praktijk van Dierenkliniek Wulven, Randhoeve 2 in Houten (klik voor Google Maps) of bij u thuis.

© 2022 Evelien van der Waa,